Rólunk

A Selfmapping olyan önállóan használható teszt és szoftver, ami egyéneket, csoportokat és cégeket támogat abban, hogy sikeresek maradjanak a gyors változások közepette.   
 
A Selfmapping célja, hogy profi visszajelzés révén:

  • sokkal gyorsabban tudja felmérni és elérni fejlesztési céljait.
  • kézzelfogható segítséget kapva sikeresebb legyen a változtatásokban.
  • erőforrásait kímélve pontosabban tudja ellenőrizni a haladást.
Küldetésünk, hogy olyan szaktudást adjunk át, ami eddig elsősorban külső tanácsadók segítségével volt elérhető.
 
A Selfmapping készítése során kizárólag olyan szakembereket vontunk be, akik fejlesztői vagy felhasználói oldalon nagy gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek.
Dr. Marik Ágnes
Dr. Marik Ágnes pszichiáter, tréner és coach
a Selfmapping szakmai tartalomért felelős teamjének vezetője


Ágnes irányítja a HRpoint Kft. és a Mentálközpont Pszichoterápiás Intézetének szakmai munkáját. 25 év tapasztalata van pszichoterápiás és coaching folyamatok, valamint tréningek vezetésében. Tudása mély és letisztult. Erre épül a Selfmapping tesztje, az értékelések és a fejlesztési javaslatok.
Király Barnabás
Király Barnabás klinikai szakpszichológus és tréner
a Selfmapping tesztfejlesztő teamjének vezetője


Barnabás pszichoterápiás és tréneri munkájával párhuzamosan elsősorban online tréningek fejlesztésével foglalkozik. Emiatt nemcsak remekül ismeri a teszteket, hanem azt is tudja, mitől lesz gyakorlatias és érvényes a felmérés. Ő irányította a teszt statisztikai szempontból is korrekt kialakítást, felügyelte a tesztfejlesztés szabályainak betartását.
Fodor Ákod
Fodor Ákos közgazdász, vállalkozó és tréner
a Selfmapping projektvezetője


Ákos évek óta vállalkozások indításával és fejlesztésével foglalkozik. Ő irányította a Selfmapping termékké és szolgáltatássá formálását, valamint koordinálta a szakmai teameket. Erős marketingszemlélete miatt a HR-es, vezetői és egyéni felhasználói igények, visszajelzések egyaránt beépültek a szoftverfejlesztésbe.
Fuit Attila
Fuit Attila informatikus, szoftverfejlesztő
a WebDream munkatársa, a Selfmapping web- és szoftverfejlesztője

Nem kívánhattunk jobb csapatot magunk mellé. Ezen belül elsősorban Attilának köszönhető, hogy a szakmai tartalmat és a felhasználó igényeket ilyen profi módon ágyazta informatikai rendszerekbe. A Selfmapping emiatt lett villámgyors, könnyen kezelhető, áttekinthető, ahol valóban egy kattintás az értékelés és fejlesztési javaslat.