Ami a DHL brand mellett megkülönböztet bennünket a versenytársainktól, az a hatalmas hozzáadott érték, amit kollégáink képviselnek. Ma a HR egyik legnagyobb kihívása, hogy megtartsuk, erősítsük és továbbfejlesszük ezt az értéket, hogy az mindenkor szinkronban legyen a külső környezeti változások és ügyféligények gyorsaságával. Emiatt nagy örömmel találtam rá a Selfmappingre.

Sokféle szempontból dicsérhetném, milyen gyors, strukturált, alapos, könnyen értelmezhető és vizuális, átfogó és cselekvésre ösztönző, hiszen láttam az értékeléseket és a fejlesztési terveket, magam is kitöltöttem. Én mégis az egyszerű felhasználhatóságában és hitelességében látom a Selfmapping igazi különlegességét. Megnyugtató számomra, hogy olyan tapasztalt szakemberek állították össze, akiknek napi gyakorlatuk van egyének, vezetők, csoportok és szervezetek fejlesztésében, és akik elkötelezettek abban, hogy ezt az igényes fejlesztő tudást értéknövelő eszközzé, kézzel fogható eredménnyé alakítsák át a vállalatok életében.

Őszintén ajánlom a Selfmappinget valamennyi HR-es és vezető kollégáimnak.

Bognár Anett
HR igazgató, DHL Global Forwarding & DHL Freight, Magyarország
HR vezető, DHL Global Forwarding Kelet-Európa/IzraelMinden szervezet alapvető építőkockája az ember. A legkiválóbb szervezeteket csak a legkiválóbb emberek építhetik fel. Én azért ajánlom minden vezetőnek jó szívvel a Selfmappinget, mert rendkívül konkrétan, kézzelfoghatóan mutatta meg nekünk, hogy hol vannak a szervezetünkben a veszélyzónák és a kiugrási lehetőségek. Ezen felül arra is egészen egyértelmű iránymutatásokat kaptunk, hogy mit kell tennünk, ha élni szeretnénk a lehetőségekkel és kezelni szeretnénk a kockázatokat.

Takács Szabolcs
Üzletfejlesztési igazgató, KBC Securities15 éves multicéges HR-es és HR vezetői múltam során mindig fontosnak tartottam és érzékeny voltam arra, hogy mennyire elégedettek munkavállalóink. Mint tudjuk, a multicégek rendkívüli képessége abban rejlik, hogy minél hatékonyabban működjenek és kihozzák az emberekből a maximumot. Ennek nagyon sok előnye is van mind az egyén, mind a vállalat számára, de szinte mindig jelenlevő hátránya és kockázata az, hogy a munkatársakon nagyon nagy a nyomás, erőn felül kell teljesíteniük, egyre nő a munkamennyiség, folyamatosan változik a külső környezet, a szervezet, a folyamatok, a csapatok, pozíciók. Azt, hogy ezt hogyan képesek a vezetők és a kollégák kezelni, megküzdeni ezekkel a kihívásokkal egyéni és csapatszinten - véleményem szerint ez a siker, a munkavállalói elégedettség és motiváltság kulcsa.

A Selfmapping erre a problémára nyújt praktikus és gyors segítséget: szinte "gombnyomásra" kaphatunk - mind egyéni (bizalmas), mind csoportos - állapotfelmérést/helyzetelemzést, és ami ennél is fontosabb: gyakorlatias és praktikus fejlesztési tervet és megoldási javaslatokat. Rendkívül hasznos eszköznek tartom a szervezet és a munkavállalók egészségének és elkötelezettségének javítására és megőrzésére.

Kovács Viktória
HR vezető, AVONA Selfmapping új dimenziókat nyitott a coach munkámban. Olyan pontossággal és részletességgel segítette coach partnereim önismereti munkáját, mely révén egyértelmű előrelépésekre voltak képesek. A Selfmapping információkkal szolgált a klienseim által vezetett csoport mentális állapotára vonatkozóan is, reálisabbá téve a partnereim csoportértékelését. Ez által a coachee-k vezetői tevékenysége sokkal fókuszáltabbá, tudatosabbá vált. Szívesen ajánlom minden coach kollegának!

Jacsó László
Coach, ING Biztosító Zrt.A Selfmapping igazi haszna az volt, hogy a csapatot sokkal tudatosabbá tette a stresszhelyzetek, személyes kihívások, motivációk kezelésében, és ehhez kézzel fogható segítséget is nyújtott, így magabiztosabbá, nyugodtabbá vált a légkör. Egyúttal az összesített értékelés számomra is világosan megmutatta, melyek azok a területek, ahol a csapatot vagy éppen vezetőként saját magamat fejlesztenem kell. Habár a Selfmapping fontos pillére az egyéni értékelés, a közösséget is láthatóan összehozta az eredményekről, kihívásokról folytatott beszélgetéseknek köszönhetően.

Somi András
CIIA, vezető elemző, KBC SecuritiesA Selfmapping több mint egy önismereti eszköz. Egyedisége abban áll, hogy a kitöltése után az ember rádöbben jelen munkahelyi helyzetének és lelkiállapotának erősségeire és árnyoldalaira.
Nekem és csapatomnak segített abban, hogy az eredmény értékelése után rögtön világossá váljon, melyek a fejlesztendő területek és hol rejtőznek a problémák gyökérokai. Használata egyszerű volt, a teszt kitöltése után egyértelműen meg tudtuk határozni azokat a tréningeket, melyek segítettek orvosolni az egyéni, illetve csoportos gyengeségeket.
Személy szerint nekem az tetszett benne a legjobban, hogy szavakba öntötte jó és rossz érzéseimet.

Ajánlom mindenkinek, aki megbízható, gyors, informatív választ vár munkahelyi problémás helyzetek kezelésére.

Dr. Bartha Mónika
HR vezető, Sanmina-SCI Kft.Cégünk igazi stabil alapokkal rendelkező kisvállalkozás, amely néhány éve minőségi növekedési pályára állt. Változó összetételű csapatokban, különféle projekteken, sokszínű ügyfélkörnek dolgozunk.
A kis létszámú cégeknél - mint a miénk - időszakosan van csak szükség HR-es tudásra, de akkor viszont kiválóra. A megfelelő pályázók kiválasztása, a pontosan célzott fejlesztés, a vezetői alkalmasság helyes megítélése kulcskérdés.
Többször használtuk a Selfmappinget, amely komoly segítségnek bizonyult. Biztonságos szűrő, mutatja a fejlesztés lehetőségei mellett az elvárható határokat is, és alkalmas a munkatársak fejlődésének nyomon követésére.

Nekünk a módszer bevált, a jövőben is fogjuk alkalmazni. Mivel nálunk működött, ezért szívesen javaslom másoknak is.

Stadler Miklós
Ügyvezető, Pentolt Kft.