Referenciák

A mindenkori Megrendelőink azok az igényes vezetők és HR szakemberek, akik pontosan tudják, hová akarnak eljutni egyénileg, csapatukkal vagy cégükkel. Arra keresnek választ, ehhez képest hol vannak, és mit kell tenni a biztos célba érés érdekében.
 
A Selfmappinget elsőként belső vezetői kiválasztásra használtuk. Segítségével a jelöltekről olyan átfogó képet kaptunk, ami egyértelművé tette, melyik jelölt a legalkalmasabb a pozíció betöltésére. Föl tudtuk mérni a jelöltekben rejlő lehetőségeket, valamint a fejlesztendő területeket, így a megfelelő pályázónak tudtuk fölajánlani az előrelépés lehetőségét.

Második esetben a talent management programunk zárásaként használtuk, fejlesztési irányok meghatározására. Nem csak egyéni, de csoportos visszajelzést is kaptak a résztvevők. Ez utóbbi lényeges szervezetfejlesztési irányokat határozott meg a jövőre nézve. A talent program tagjai pedig egyénileg egy olyan átfogó visszajelzés kaptak, mely jó alapja a további vezetői működésüknek.

A kérdőív önmagában is nagyon hasznos eszköz, de kétségtelen, hogy élővé a szakember által adott szóbeli visszajelzés teszi, mert a kérdőív által mutatott adatok között ő látja meg az összefüggéseket.

Mi a jövőben is szívesen használjuk ezt az eszközt vezetői kiválasztásra és a vezetőfejlesztésben. Tóth Éva

Szervezetfejlesztési csoportvezető, Rossmann

A Selfmapping igazi haszna az volt, hogy a csapatot sokkal tudatosabbá tette a stresszhelyzetek, személyes kihívások, motivációk kezelésében, és ehhez kézzel fogható segítséget is nyújtott, így magabiztosabbá, nyugodtabbá vált a légkör. Egyúttal az összesített értékelés számomra is világosan megmutatta, melyek azok a területek, ahol a csapatot vagy éppen vezetőként saját magamat fejlesztenem kell. Habár a Selfmapping fontos pillére az egyéni értékelés, a közösséget is láthatóan összehozta az eredményekről, kihívásokról folytatott beszélgetéseknek köszönhetően. Somi András

CIIA, vezető elemző, KBC Securities

Ahol már találkozhatott velünk…

Dolgozzon Ön is velünk!

 

Selfmapping Hírlevél

Tréningek, képzések, rendezvények, cikkek, céggel kapcsolatos információk és még sok más!

Köszönjük! Küldtünk egy emailt, amiben még meg kell erősítenie a feliratkozását. 1 kattintás az egész!