Belépve: Ismeretlen
hu / en

Próbateszt

A próbateszt kitöltéséhez gépelje be a képen látható ellenőrző kódot és kattintson a „Mehet” feliratú gombra.

Tisztelt Érdeklődő!

Az alábbiakban a Selfmapping két főfaktorához tartozó kérdéseket töltheti ki. Miután minden kérdésnél megjelölte az Önmagára leginkább jellemzőt, visszajelzést fog kapni egyes kompetenciáira és – amennyiben értékei alapján szükséges – a változtatás javasolt irányaira is.

A Pszichés stresszbetegségekre (I. modulból) vonatkozó kérdések arról adnak visszajelzést, hogy az Ön által átélt stressz hatására következtek-e be nem kívánatos változások lelki egészségének tekintetében. A főfaktoron belül az alábbi alfaktorokat vizsgáljuk részletesebben: Szorongás, Agresszió, Kiégés, Depresszió.

Az Érzelmi önszabályozás (II. modulból) megmutatja, hogy milyen mértékben képes az érzelmeket, indulatokat kiváltó helyzeteket hatékonyan kezelni és vágyait uralni. A főfaktoron belül találhatóak az alábbi alfaktorok, melyekre szintén kap visszajelzést: Érzelmi kontroll, Indulati kontroll, Frusztrációtűrés, Pozitív csábítás kontrollja, Önmotiválás.

A kérdőív 48 állítást tartalmaz, kitöltése kb. 5 percet vesz igénybe, a visszajelzést automatikusan kapja meg. Az itt adott visszajelzés pontos, teljes képet azonban csak a Selfmapping kitöltése biztosít!

A Selfmapping fejlesztő csapata

 
Copyright (c) 2017 - Selfmapping