• :

  Saját felmérés, értékelés és fejlesztési terv készítése online:

  Selfmapping

  Ha érdekli, melyek az erős és fejlesztendő pontjai, ha szeretné célzottan növelni személyes erejét, ha változtatni akar azokon a megoldásain, amivel elégedetlen, akkor jó szívvel ajánljuk a Selfmappinget.
  A három modulból álló, online kitölthető teszt és szoftver részletes egyéni visszajelzést készít. Saját értékelése mellett olyan fejlesztési tervet ad, amely önerőből is megvalósítható, konkrét lépéseket javasol Önnek a változtatáshoz.


  Nézze meg bemutató videónkat a Selfmappingről!

  Stresszállapot és stresszkezelés

  Tudta, hogy nem önmagában a stressz, hanem a tartósan fennálló stressz veszélyes? Az I. modul azt vizsgálja, mekkora az Ön stressz-szintje, van-e kezdődő vagy súlyosabb stresszbetegsége. Választ ad arra, hogyan tudja stresszkezelési technikáit erősíteni – még abban az esetben is, ha a feszültséget létrehozó okok, körülmények nem változnak.

  Megküzdő erő

  A higgadt magabiztosság, az igények határozott képviselete, mások bizalmának vagy aktív támogatásának elnyerése – mind olyan képességek, melyeket mindenki szívesen tudna magáénak. Mindegyikük komplex tulajdonság, többféle megküzdő erő egyidejű működésének eredménye. A II. modul arra ad választ, hogy megküzdő erejének melyik összetevőit érdemes leginkább fejlesztenie.

  Munkahelyi stresszorok

  A III. modul azt vizsgálja, mit tud tenni annak érdekében, hogy munkája örömét, megfelelő teljesítményét és jó közérzetét meg tudja őrizni munkahelyén, illetve könnyebben megtalálja az egyensúlyt munkája és magánélete között. Azokat a stresszforrásokat, elkedvetlenítő akadályokat keresi, amelyek megváltoztatását érdemes kezdeményeznie a saját sikeressége és stabilitása érdekében.

A működés folyamata privát felhasználók esetében

 

"A Selfmappinget az önmagukért cselekedni kész embereknek ajánlom." - Dr. Marik Ágnes, pszichiáter, tréner és coach

Dokumentált teszteredmények

A Selfmapping által nyújtott visszajelzés ábrákon, diagramokon és szöveges elemzéseken keresztül vezeti végig Önt az értékelésén. Kattintson az ábrára és tekintse meg mintaértékelésünket!


Rögtön megrendelem Töltse ki a próbatesztet és bizonyosodjon meg a használhatóságáról! Próbatesztünket úgy állítottuk össze a Selfmapping teljes anyagából, hogy tükrözze annak szerkezetét és jellemzőit. A kitöltés végén – a teljes teszthez hasonlóan – értékelést fog kapni, melyben kompetenciáira és a javasolt, fejlesztendő területekre is kitérünk. A próbaváltozat kitöltése mindössze 5 percébe kerül.


I. modul

STRESSZÁLLAPOT ÉS STRESSZKEZELÉS

A stressz szorongással, feszültséggel jellemzett készenléti állapot, amely veszélyesnek érzett helyzetekben alakul ki. A test magas fordulatszámra kapcsol, és minden energiájával segíti a megnyugtató megoldás megtalálását és a veszélyhelyzet megszűntetését. Ha ez az intenzív testi, lelki és szellemi igénybevétel tartóssá válik, illetve elmarad a pihenés, a feltöltődés, akkor a kimerülés stresszbetegségek kialakulásához vezet.
A Selfmapping I. modulja ezt segít Önnek megelőzni.
II. modul

Megküzdő erő

Ön mire vágyik? Mert a legtöbben vágyunk valamire - nagyobb önbizalomra, higgadtabb konfliktuskezelésre vagy pihenésre, szeretnénk megkapni mások támogatását vagy a megpályázott állást.
Önre milyen változások várnak? Mert a legtöbbünk körül új versenytársak jelennek meg, bővülő szakmai tudásra van szükségünk, változnak a munkahelyi és családi elvárások.
Hogyan javítsa megküzdő erejét sikeressége és kiegyensúlyozottsága érdekében? Ebben segít a Selfmapping II. modulja.III. modul

Munkahelyi stresszorok

Mi újat mondhat Nekem egy teszt a munkahelyemről? - kérdezheti. Talán semmit. Sokan mégis csak részben azonosítják a munkájukkal kapcsolatos stresszforrásokat. Ezek gyorsan megszokottá válnak, elkerülhetetlennek tűnnek, mintha szerves részei lennének a munkának. A III. modul abban segít, hogy pontosan meg tudja határozni, melyek a munkájában, a munkakörülményeiben és a munkahelyi kapcsolataiban meglévő nehézségek, hogy ezeken célzottan tudjon változtatni.
 
Ügyfeleink, Partnereink mondják rólunk...

 • Ami a DHL brand mellett megkülönböztet bennünket a versenytársainktól, az a hatalmas hozzáadott érték, amit kollégáink képviselnek. Ma a HR egyik legnagyobb kihívása, hogy megtartsuk, erősítsük és továbbfejlesszük ezt az értéket, hogy az mindenkor szinkronban legyen a külső környezeti változások és ügyféligények gyorsaságával. Emiatt nagy örömmel találtam rá a Selfmappingre.

  Sokféle szempontból dicsérhetném, milyen gyors, strukturált, alapos, könnyen értelmezhető és vizuális, átfogó és cselekvésre ösztönző, hiszen láttam az értékeléseket és a fejlesztési terveket, magam is kitöltöttem. Én mégis az egyszerű felhasználhatóságában és hitelességében látom a Selfmapping igazi különlegességét. Megnyugtató számomra, hogy olyan tapasztalt szakemberek állították össze, akiknek napi gyakorlatuk van egyének, vezetők, csoportok és szervezetek fejlesztésében, és akik elkötelezettek abban, hogy ezt az igényes fejlesztő tudást értéknövelő eszközzé, kézzel fogható eredménnyé alakítsák át a vállalatok életében.

  Őszintén ajánlom a Selfmappinget valamennyi HR-es és vezető kollégáimnak.

  Bognár Anett HR igazgató, DHL Global Forwarding & DHL Freight, Magyarország
  HR vezető, DHL Global Forwarding Kelet-Európa/Izrael
 • Minden szervezet alapvető építőkockája az ember. A legkiválóbb szervezeteket csak a legkiválóbb emberek építhetik fel. Én azért ajánlom minden vezetőnek jó szívvel a Selfmappinget, mert rendkívül konkrétan, kézzelfoghatóan mutatta meg nekünk, hogy hol vannak a szervezetünkben a veszélyzónák és a kiugrási lehetőségek. Ezen felül arra is egészen egyértelmű iránymutatásokat kaptunk, hogy mit kell tennünk, ha élni szeretnénk a lehetőségekkel és kezelni szeretnénk a kockázatokat.

  Takács Szabolcs Üzletfejlesztési igazgató, KBC Securities
 • 15 éves multicéges HR-es és HR vezetői múltam során mindig fontosnak tartottam és érzékeny voltam arra, hogy mennyire elégedettek munkavállalóink. Mint tudjuk, a multicégek rendkívüli képessége abban rejlik, hogy minél hatékonyabban működjenek és kihozzák az emberekből a maximumot. Ennek nagyon sok előnye is van mind az egyén, mind a vállalat számára, de szinte mindig jelenlevő hátránya és kockázata az, hogy a munkatársakon nagyon nagy a nyomás, erőn felül kell teljesíteniük, egyre nő a munkamennyiség, folyamatosan változik a külső környezet, a szervezet, a folyamatok, a csapatok, pozíciók. Azt, hogy ezt hogyan képesek a vezetők és a kollégák kezelni, megküzdeni ezekkel a kihívásokkal egyéni és csapatszinten - véleményem szerint ez a siker, a munkavállalói elégedettség és motiváltság kulcsa.

  A Selfmapping erre a problémára nyújt praktikus és gyors segítséget: szinte "gombnyomásra" kaphatunk - mind egyéni (bizalmas), mind csoportos - állapotfelmérést/helyzetelemzést, és ami ennél is fontosabb: gyakorlatias és praktikus fejlesztési tervet és megoldási javaslatokat. Rendkívül hasznos eszköznek tartom a szervezet és a munkavállalók egészségének és elkötelezettségének javítására és megőrzésére.

  Kovács Viktória HR vezető, AVON
 • A Selfmapping új dimenziókat nyitott a coach munkámban. Olyan pontossággal és részletességgel segítette coach partnereim önismereti munkáját, mely révén egyértelmű előrelépésekre voltak képesek. A Selfmapping információkkal szolgált a klienseim által vezetett csoport mentális állapotára vonatkozóan is, reálisabbá téve a partnereim csoportértékelését. Ez által a coachee-k vezetői tevékenysége sokkal fókuszáltabbá, tudatosabbá vált. Szívesen ajánlom minden coach kollegának!

  Jacsó László Coach, ING Biztosító Zrt.
 • A Selfmapping igazi haszna az volt, hogy a csapatot sokkal tudatosabbá tette a stresszhelyzetek, személyes kihívások, motivációk kezelésében, és ehhez kézzel fogható segítséget is nyújtott, így magabiztosabbá, nyugodtabbá vált a légkör. Egyúttal az összesített értékelés számomra is világosan megmutatta, melyek azok a területek, ahol a csapatot vagy éppen vezetőként saját magamat fejlesztenem kell. Habár a Selfmapping fontos pillére az egyéni értékelés, a közösséget is láthatóan összehozta az eredményekről, kihívásokról folytatott beszélgetéseknek köszönhetően.

  Somi András CIIA, vezető elemző, KBC Securities
 • A Selfmapping több mint egy önismereti eszköz. Egyedisége abban áll, hogy a kitöltése után az ember rádöbben jelen munkahelyi helyzetének és lelkiállapotának erősségeire és árnyoldalaira.
  Nekem és csapatomnak segített abban, hogy az eredmény értékelése után rögtön világossá váljon, melyek a fejlesztendő területek és hol rejtőznek a problémák gyökérokai. Használata egyszerű volt, a teszt kitöltése után egyértelműen meg tudtuk határozni azokat a tréningeket, melyek segítettek orvosolni az egyéni, illetve csoportos gyengeségeket.
  Személy szerint nekem az tetszett benne a legjobban, hogy szavakba öntötte jó és rossz érzéseimet.

  Ajánlom mindenkinek, aki megbízható, gyors, informatív választ vár munkahelyi problémás helyzetek kezelésére.

  Dr. Bartha Mónika HR vezető, Sanmina-SCI Kft.
 • Cégünk igazi stabil alapokkal rendelkező kisvállalkozás, amely néhány éve minőségi növekedési pályára állt. Változó összetételű csapatokban, különféle projekteken, sokszínű ügyfélkörnek dolgozunk.
  A kis létszámú cégeknél - mint a miénk - időszakosan van csak szükség HR-es tudásra, de akkor viszont kiválóra. A megfelelő pályázók kiválasztása, a pontosan célzott fejlesztés, a vezetői alkalmasság helyes megítélése kulcskérdés.
  Többször használtuk a Selfmappinget, amely komoly segítségnek bizonyult. Biztonságos szűrő, mutatja a fejlesztés lehetőségei mellett az elvárható határokat is, és alkalmas a munkatársak fejlődésének nyomon követésére.

  Nekünk a módszer bevált, a jövőben is fogjuk alkalmazni. Mivel nálunk működött, ezért szívesen javaslom másoknak is.

  Stadler Miklós Ügyvezető, Pentolt Kft.


Árainkról érdeklődjön e-mailben a Kapcsolat menüpont alatt.